A kosarad üres

Kosárban 0 tétel
Fizetési lehetőségek
 • Kártyás fizetés

   

  Barion profilfotója

  Mit jelent a BARION kártyás fizetés?

  A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak.

  A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

   

  Fizess kényelmesen bankkártyával

  A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

  Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail címed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!


  Barion-es-visa-logo.png


  Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

   

  Fizess kényelmesen bankkártya nélkül

  Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltöltött Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid, üzletfeleid tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

  Ingyenes

  A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad.Nincs havi díj sem.

  Kövesd vásárlásaidat

  A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, a weben vagy mobilon. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlásodat, még azt is látod, mit vettél. Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz


  DI barion webapp.png Dl playstore hu.pngDl appstore hu.png

  Első a biztonság

  A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 2048 bites TLS titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót.A böngésződ zöld színnel jelzi,ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja:

  Greenbars-SSL-enhanced validation certificates.png


  A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

   

   

 • Készpénzes fizetés

   

  Készpénzes fizetésre CSAK miskolci irodánkban történő SZEMÉLYES ÁTVÉTEL ESETÉN van lehetőség, előre telefonon, vagy emailben egyeztetett időpontban.

  Elérhetőségeink:

  Telefon: +3620 492 6645 munkanapokon 8.00 és 16.00 között.

  Email: rendeles@egeszseges.bolt.hu

   

   

 • Utánvétel

   

  Webáruházunk megrendeléseit a GLS futárszolgálat teljesíti.
  A csomagok kézbesítése munkanapokon, 8-17 óra közötti időszakban történik. A csomag feladásakor e-mailben értesítjük a címzettet, mely tartalmazza az átvételkor fizetendő pontos összeget.

  Utánvétel esetén a csomag átvételekor, készpénzben vagy bankkártyával a GLS munkatárásánál rendezheti a csomag díját. Az összeg tartalmazza a megrendelt termékek, a szállítás és az utánvét díját.

  Webáruházunkban használt utánvételi díj (a feltüntetett szállítási díj már tartalmazza): 

  30 000 Ft-ig      750 Ft

  30 000 Ft felett ingyenes!!

  A feltüntetett ár bruttó ár és csomagonként értendő!

   

   

 • Banki átutalás

  Banki átutalásos fizetés esetén rendelését akkor tekintjük befejezettnek, ha a teljes összeg a számlánkra érkezett!

  Banki átutalás esetén kérjük, a közlemény mezőben adja meg a visszaigazoló email-ben elküldött rendelés azonosító kódját (ez alapján tudjuk azonosítani a rendelését). Ha további „megjegyzések” mezők is rendelkezésre állnak, kérjük, írja be a regisztrációs nevét. Ha a „közlemény” mezőben megadott információ nem egyezik a rendelésben szereplő azonosítóval, nem tudjuk beazonosítani a rendelést!

  A fizetésnek a rendelést követő két munkanapon belül le kell zajlania, vagy a rendelést töröljük.

  Az átutalás költsége a befizetőt terheli. Az Egészséges Bolt számlájára a teljes és pontos befizetendő összegnek kell megérkeznie, ennek hiányában a rendelés érvénytelennek minősül.

  Az átutalással történő teljesítés esetén az beazonosítatlan befizetéseket visszautaljuk arra a számlára, ahonnan érkeztek. A bank által felszámított átutalási költség levonásra kerül a teljes összegből.

   

  OTP Bank Zrt.        11734073-21452718

  Kedvezményezett: VIDETT BT.

  Közlemény:      [ a rendelés azonosító kódja!]

   

   

Szállítási lehetőségek
 • Házhozszállítás utánvéttel

   

  Webáruházunk megrendeléseit a GLS futárszolgálat teljesíti.
  A csomagok kézbesítése munkanapokon, 8-17 óra közötti időszakban történik. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet is megadni.  A csomag feladásakor e-mailben értesítjük a címzettet, hogy a  következő munkanapon csomagja kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza az átvételkor fizetendő pontos összeget és a csomag azonosító számát, mellyel Ön is nyomonkövetheti csomagja útját. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, sikertelen kézbesítés esetén a visszaszállítás költségét nem számítjuk fel. 

  Utánvétel esetén a csomag átvételekor, készpénzben vagy bankkártyával a GLS munkatárásánál rendezheti a csomag díját. Az összeg tartalmazza a megrendelt termékek, a szállítás és az utánvét díját.
   
  Szállítási díjak
  Súly Bruttó díj / csomag
  2 Kg-ig 1 760 Ft
  2,1- 3 Kg-ig 1 940 Ft
  3,1 - 5 Kg-ig 2 050 Ft
  5,1 - 10 Kg-ig 2 300 Ft
  10,1 - 15 Kg-ig 2 450 Ft
  15,1 - 20 Kg-ig 2 590 Ft
  20,1 - 25 Kg-ig 2 720 Ft

   

 • Házhozszállítás előre utalással

   

  Webáruházunk megrendeléseit a GLS futárszolgálat teljesíti.
  A csomagok kézbesítése munkanapokon, 8-17 óra közötti időszakban történik. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet is megadni.  A csomag feladásakor e-mailben értesítjük a címzettet, hogy a  következő munkanapon csomagja kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomag azonosító számát, mellyel Ön is nyomonkövetheti csomagja útját. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, sikertelen kézbesítés esetén a visszaszállítás költségét nem számítjuk fel. 

  Előre utalás esetén a csomag átvételekor a vevőt már semmilyen fizetési kötlezettség nem terheli. A termékek és a szállítás díját a megrendeléskor, banki átutalással vagy bankkártyás fizetéssel teljesíti a vevő.
  Ezekről részletesebben fentebb, a Fizetési lehetőségek menüpontban olvashat.

   

  Szállítási díjak
  Súly Bruttó díj / csomag
  2 Kg-ig 1 010 Ft
  2,1- 3 Kg-ig 1 190 Ft
  3,1 - 5 Kg-ig 1 300 Ft
  5,1 - 10 Kg-ig 1 550 Ft
  10,1 - 15 Kg-ig 1 700 Ft
  15,1 - 20 Kg-ig 1 840 Ft
  20,1 - 25 Kg-ig 1 970 Ft

   

 • Személyes átvétel

   

  Személyes átvételre miskolci irodánkban, készpénzfizetés mellett van lehetőség, előre telefonon vagy emailben egyeztetett időpontban.

  Elérhetőségeink:

  Telefon: +36-20-492-6645 munkanapokon 8.00 és 16.00 között

  Email: videttbt@gmail.com

   

Title Text
Nem lépek be.