A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

Általános Szerződési Feltételek

Az egészséges.bolt.hu webáruházban történt megrendelésének leadásával Ön az egészséges.bolt.hu vásárlója lesz.Továbbá kijelenti,hogy elolvasta és elfogadta a egészséges.bolt.hu használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési és vásárlási feltételek minden pontjával egyetért!

Amennyiben az üzletszabályzat bármely pontjával nem ért egyet a rendszert nem használhatja!

Üzemeltetői adatai:

  • Cégnév: VIDETT BT.

  • Székhely: 3534 Miskolc, Kárpáti u. 6.

  • Adószám: 20616384-1-05

  • Bankszámla szám: OTP Bank Zrt.    11734073-21452718

  • Elérhetőség: videttbt@gmail.com

  • Telefon: +36-20-7709-439

 

Szerződés tárgya

Szerződés tárgya az egészséges.bolt.hu webshop internetes áruházban található termékek összessége. A termékek tulajdonságait ,jellemzőit a termékhez tartozó konkrét oldalon találhatja meg.

A megjelenített termékek online rendelhetőek meg.

Vásárlási feltételek

 Regisztráció

Az áruházban történő vásárlásnak nem feltétele a regisztráció, de a következő rendelések alkalmával megkönnyíti dolgát annyiban, hogy az adatait nem kell újra kitölteni.

Az egészséges.bolt.hu mint üzemeltető nem vállal felelősséget az elírt, tévesen megadott adatokból keletkezett hibás teljesítésért.

Fizetési módok és számlázás

A megrendelő a vásárolt áruk és szolgáltatások ellenértékét banki utalással a megrendelés feladásakor teljesíti.Készpénzes fizetésre nincs lehetőség. Banki átutalás esetén kizárólag a vételár beérkezését követően tudjuk a megrendelést visszaigazolni. A megrendelt termék hiánytalan megfizetéséig az egészséges.bolt.hu tulajdonát képezi!

A feltüntetett árak bruttó árak , 0%-os adót tarlalmaznak és forintban (HUF) értendők!

Számlázás

Az egészséges.bolt.hu webáruház papír alapú  számlát állít ki. A számlát a kiszállított csomagban találja a vásárló.

A megrendelések feldolgozása:

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 09:00-tól 15:00-ig. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az a következő munkanapon kerül feldolgozásra.

Ügyfélszolgálatunk minden rendelés esetén e-mailben visszaigazolást küld.

Webáruházunk folyamatos feltöltés alatt áll,amennyiben olyan termékre lenne szüksége ,amely nem talál kínálatunkban,kérem jelezze elérhetőségünkre: videttbt@gmail.com

 

Szállítás

Webáruházunk megrendeléseit a GLS futárszolgálat teljesíti.
A csomagok kézbesítése munkanapokon,  8-17 óra közötti időszakban történik. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, sikertelen kézbesítés esetén a visszaszállítás költségét nem számítjuk fel. A szállítás történhet előre utalással és utánvételes fizetési lehetőséggel.

 

Elállás joga

A megrendelt termék kézhez vételétől számított három munkanapon belül a vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben a egészséges.bolt.hu köteles a kifizetett termék vételárat visszatéríteni a vásárlónak, legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik! A termék visszaszállításának a költsége a vevőt terheli!

Amennyiben elállási jogával kíván élni, azt írásban, levélben vagy e-mailben teheti meg, hivatkozva a termékre és a megrendelés azonosítójára. A megrendelt termék kézhezvételétől számított 3 munkanapon belül élhet elállási jogával!

Postai levél útján történő elállásnál a levél postára adásának dátumát vesszük figyelme a 3 munkanap beszámításakor. A levelet lehetőleg ajánlott levélként adja fel, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a feladás dátuma.

A megrendelt terméket juttassa vissza cégünk címére. A termék visszaküldésével felmerülő postai költségek a vásárlót terhelik. Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatásának költsége is vevőt terheli!

 

Adatkezelés

Az üzemeltető a megrendelő adatait a szerződés teljesítése és szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása céljából tárolja.

A megrendeli termék kiszállítása céljából az üzemeltető a következő adatokat bocsájtja a kiszállító futárszolgálat részére:cég név, átvevő neve, teljes szállítási cím, megrendelés ideje, megrendelésszám, megrendelés összege szállítási díjjal együtt, megrendelő egyéb elérhetősége,telefonszáma. A kiszállítást végző futárszolgálat köteles ezen adatokat bizalmasan kezelni és a kiszállítás után az üzemeltető részére visszaszolgáltatni vagy megsemmisíteni.

A megrendelő adatainak kezelésekor az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvénynek megfelelően járunk el.

Title Text
Nem lépek be.